Datum: 30-06-2022 - 07:26
22
apr
'22
Buurtsportcoaches organiseren gratis activiteiten in meivakantie.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Buurtsportcoaches organiseren gratis activiteiten in meivakantie.

Vanaf 25 april staan er gedurende 2 weken weer allerlei leuke activiteiten voor de jeugd en jong volwassenen op het programma in de gemeente Noordwijk. Zo is er onder andere een ouder-kind activiteit voor peuters, lasergamen, een workshop kinderyoga en spring games voor de basisschooljeugd.…

Daarnaast kunnen tieners en jong volwassenen zich bijvoorbeeld inschrijven voor mountainbiken, diving en de nieuwe hype padel. De activiteiten voor deze doelgroep organiseert Sportbedrijf Noordwijk in samenwerking met Welzijnskwartier, Youngpower en de gemeente Noordwijk. 

Het unieke aan dit concept is dat er geen kosten zijn verbonden aan de activiteiten en dat er onbeperkt kan worden ingeschreven. Het complete activiteitenoverzicht is terug te vinden op de website www.noordwijkactief.nl. Inschrijving vindt tevens via deze website plaats. 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.