Datum: 30-06-2022 - 06:59
21
apr
'22
Breakout Events Spring Edition Meivakantie 2022 in Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Breakout Events Spring Edition Meivakantie 2022 in Noordwijk.

Jongeren in de gemeente Noordwijk kunnen deze voorjaarsvakantie wederom gratis meedoen aan allerlei leuke activiteiten tijdens de Breakout Events Spring Edition. Na eerdere successen in de afgelopen twee jaar verzorgt Welzijnskwartier, Sportbedrijf, YoungPWR en gemeente Noordwijk & partners opnieuw een goed gevuld programma voor jongeren van 12 t/m 25 jaar. Informatie & aanmelden via: www.noordwijkactief.nl …

De Breakout Events. Wat begon als een idee voor de verveelde jeugd aan het begin van de coronaperiode is inmiddels een begrip geworden onder de jeugd waar jongeren nu ook zelf meehelpen in de voorbereiding of tijdens een activiteit. "Ik kijk er echt naar uit om in de vakantie met jullie activiteiten mee te doen. Ik doe nu dingen die ik anders nooit zou doen en ik leer ook weer nieuwe mensen kennen".

Iedere week diverse activiteiten 
Alle jongeren uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk kunnen deze zomervakantie gratis meedoen aan veel verschillende activiteiten (12 activiteiten in totaal!). Van sportieve buitenactiviteiten tot cultureel en creatief. Dit is een greep uit het programma: lasergamen, duiken, sing-a-long night, bootcampen, padel, graffiti workshop en mountainbiken. 

Ook is er een speciale middag voor de meiden, een dag in het teken van survival waar je leert vuur maken en zelf je eten hierop gaat bereiden en een sport- en speldag waarbij je de mogelijkheid hebt om een meters hoge klimmuur te beklimmen. 

Informatie & aanmelden 
De activiteiten vinden plaats vanaf maandag 25 april t/m 6 mei. Meer informatie en aanmelden: www.noordwijkactief.nl en klik vervolgens op Breakout Events. Wees er wel snel bij want vol = vol.  

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.