Datum: 30-06-2022 - 07:16
13
apr
'22
Er kan weer gereden worden! Kruising Gooweg Noordwijk feestelijk geopend.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Er kan weer gereden worden! Kruising Gooweg Noordwijk feestelijk geopend.

De kruising van de Gooweg/Van Berckelweg/Van de Mortelstraat in Noordwijk is sinds woensdag halverwege de middag weer open. Even voor kwart voor vier in de middag werd er verzameld op het parkeerterrein aan Gooweg van voormalig Zilveren Kruis, vanaf hier werd de openingshandeling verricht. Demissionair wethouders Theo Alkemade en Roberto ter Hark stonden klaar op de kruising om het kruispunt feestelijk open te stellen voor verkeer... 

De afgelopen weken was de kruising dicht. Er werden verschillende werkzaamheden uitgevoerd. De finale afwerking liet op zich wachten. Maar gelukkig kon de toplaag de afgelopen dagen gelegd worden. Deze dag stonden beide bestuurders klaar om de kruising voor verkeer open te stellen. Dat niet alleen over een compleet gerenoveerde kruising gaat rijden, maar ook de vruchten plukt van de nieuwe, slimme verkeersregelinstallatie. 

Foto's: Flashlight Fotografie

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.