Datum: 27-09-2023 - 17:38
08
apr
'22
Klamuze eindigt seizoen met jazz concert.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Klamuze eindigt seizoen met jazz concert.

Op zondag 24 april vindt het vijfde Klamuze concert plaats in Grand Hotel Huis ter Duin. De middag staat in het teken van big band jazz, groovy eigentijdse elementen met invloeden uit de klassieke muziek. Het programma wordt verzorgt door de succesvolle samenwerking tussen jazzpianist Peter Beets en componist Henk Meutgeert en The Henk Meutgeert Jazz Orchestra….

Zij zullen deze middag originele composities en arrangementen van Henk Meutgeert laten horen aangevuld door klassieke stukken van o.a. Wagner en Chopin.

Vanaf 14:00 uur zijn de gasten welkom en om 15:00 uur begint het concert. Kaarten kunnen alleen worden besteld via www.klamuze.nl. De kaarten zijn €35,00,- per stuk. Het parkeren, de garderobe en de consumpties vóór het concert en in de pauze zijn inbegrepen.

Over Stichting Klamuze
De Stichting Klamuze (Klassieke Muziek aan Zee) organiseert sinds 1993 jaarlijks buiten de zomerperiode klassieke concerten en een jazzconcert in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Een vijf tal muziekstukken die zich op een zondagmiddag in de maanden november, december, februari, maart en april plaatsvinden. De combinatie van jong talent en ervaren musici zijn de muzikale ingrediënten voor een mooie zondag. De stichting Klamuze financiert haar kosten met gelden van partners, donateurs en begunstigden. Bekijk het volledige programma van het seizoen 2021/2022 op www.klamuze.nl

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.