Datum: 02-10-2023 - 10:00
05
apr
'22
Kruising Gooweg/Van Berckelweg later open door weersomstandigheden
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Kruising Gooweg/Van Berckelweg later open door weersomstandigheden

 

De werkzaamheden aan de kruising Gooweg/Van Berckelweg lopen helaas vertraging op. We hebben op dit moment te maken met koude nachten en regen. Daardoor kan de aannemer de asfalteringswerkzaamheden niet uitvoeren. De kruising gaat daardoor later open….

De werkzaamheden kunnen uitsluitend bij droog weer plaatsvinden. Voor het aanbrengen van het asfalt moet het wegdek namelijk droog zijn. Ook voor het aanbrengen van de belijning is het belangrijk dat het asfalt droog is.

Werkzaamheden aankomend weekend
Zoals het er nu naar uitziet gaat de aannemer in het weekend van 9 en 10 april 2022 de asfalteringswerkzaamheden uitvoeren. Op maandag 11 april 2022 zal de nieuwe verkeersregelinstallatie getest worden en kan de kruising in de loop van de dag weer open. Ook  deze planning is onder voorbehoud en afhankelijk van de weersomstandigheden.

Volg de omleidingsroutes
Voor het verkeer zijn omleidingsroutes ingesteld. Wij vragen u deze te volgen zodat er in de wijken geen overlast is van sluipverkeer

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.