Datum: 04-06-2023 - 19:11
28
mrt
'22
Strandrups opent hun nieuwe seizoen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Strandrups opent hun nieuwe seizoen.

Na een winterslaap van vijf maanden, is de Strandrups startklaar om het nieuwe seizoen weer vele honderden mensen, die zelf niet meer op het strand kunnen komen, een onvergetelijke ervaring te bezorgen….

De opening vindt plaats op 1 april (en dit is géén grap). De stichting heeft drie groepen uit Noordwijk en Noordwijkerhout uitgenodigd voor een gratis rit. Hier is dankbaar gebruik van gemaakt door Topaz Munnekeweij, Reuring en Met je Hart.

Je kunt goed merken dat iedereen er naar uitkijkt om er weer op uit te gaan, zeker na de onzekere corona tijd. Er zijn al veel instellingen die reserveringen gedaan hebben.

De Strandrups vertrekt vanaf de Langevelderslag en rijdt dagelijks vanaf 9.45 uur 6 ritten over het strand.In de maanden juni, juli en augustus niet in de weekenden.

Reserveren is noodzakelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06-46372208.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.