Datum: 19-08-2022 - 22:20
27
mrt
'22
Sloopfeestje Wakersduin.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Sloopfeestje Wakersduin.

In april starten de sloopwerkzaamheden van een gedeelte van locatie Wakersduin. Alleen de hoogbouw blijft staan, waar enkele groepen les krijgen. Daarnaast kan de school gebruik blijven maken van de teamkamer en twee kantoorruimtes….

Vóórdat de sloop start, nemen we met de kinderen, ouders en collega’s afscheid van het gebouw en vieren we een nieuw begin. Dit doen we op vrijdag 1 april. De kinderen spelen spelletjes, beschilderen de muren van de aula. En in de avond is er voor de kinderen die nog op de locatie van Wakersduin zitten een discoavondje.

In de middag is er voor belangstellenden, omwonenden, ouders en oud-collega’s de gelegenheid voor een laatste rondje door de school. U bent van harte welkom van 15:30-17:00 uur.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.