Datum: 02-10-2023 - 09:17
25
mrt
'22
N444 tussen Noordwijk en Voorhout eerder open.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

N444 tussen Noordwijk en Voorhout eerder open.

De N444 tussen de Herenstraat in Voorhout en de Provincialeweg N206 in Noordwijk is sinds vrijdagochtend weer open, dat laat de Gemeente Teylingen vrijdag aan het begin van de middag weten via hun Facebookpagina. De weg zou eigenlijk langer dicht blijven maar de werkzaamheden waren eerder af. De weg was afgesloten vanaf maandag 14 maart 05:00 uur...

Zaterdagochtend 26 maart om 05:00 uur zou de weg weer open gaan. De aannemer heeft de Noordelijke Randweg in Voorhout aangesloten op de N444. Hij heeft de weg verlegd en verwijderde de oude rijbaan. Ook bracht hij op de naastgelegen parallelweg de deklaag van het asfalt aan. Deze parallelweg is ook een fietspad. 

''De werkzaamheden zijn voorspoedig verlopen, waardoor de weg vrijdagmorgen eerder open kon voor het verkeer'', aldus de Gemeente Teylingen.
 
Informatie: Gemeente Noordwijk en Gemeente Teylingen

Foto's: Flashlight Fotografie

{gallery}15915{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.