Datum: 23-03-2023 - 14:25
24
mrt
'22
Noordwijker (43) omgekomen nadat auto te water raakt op N206 [Update].
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Noordwijker (43) omgekomen nadat auto te water raakt op N206 [Update].

Vanmorgen vroeg is er langs de N206 ter hoogte van de Leeweg tussen Noordwijkerhout en Noordwijk een auto op z’n kop aangetroffen in de sloot. Een duikteam van de brandweer kwam snel ter plaatse en heeft een slachtoffer uit de auto bevrijdt. Ambulancepersoneel en overige hulpverleners ontfermden zich over het slachtoffer…..

Het hulpverleningsvoertuig van de brandweer assisteerde om de auto om te trekken, zodat de duikers konden controleren of er nog meer slachtoffers aanwezig waren. Ook een brandweerboot is ter plaatse gekomen maar die is niet ingezet. Later op de ochtend kwam het nieuws binnen dat het slachtoffer dat uit de auto is gehaald het helaas niet gered heeft. De politie bevestigd dat het gaat om een 43-jarige Noordwijker. 

Hoe lang de auto in de sloot heeft gelegen, of de toedracht van het ongeluk, is nog niet duidelijk. De politie gaat verder onderzoek doen. De N206 is voorlopig afgesloten voor al het verkeer..

Foto’s: Blik Op Noordwijk

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.