Datum: 06-07-2022 - 12:55
24
mrt
'22
Inzameling voor Oekraïne bij Dirk Supermarkt Noordwijk en Katwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Inzameling voor Oekraïne bij Dirk Supermarkt Noordwijk en Katwijk.

Vrijdag 25 maart en zaterdag 26 maart is er bij Dirk Supermarkt in Noordwijk (Raadhuisstraat) en Katwijk (Visserijkade) een inzameling in verband met de hongersnood in de Oekraïne. Ze doen dit samen met een aantal Oekraïense vrouwen die gevlucht zijn naar Nederland. Om u te helpen zijn er pakketten samengesteld die u kunt kopen en achter laten bij de kraam in de hal….

Vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Door de samenwerking met de Oekraïners kan er gegarandeerd worden dat deze producten in de getroffen steden aankomen. Tevens zullen er flyers uitgedeeld worden met daarop artikelen waar men behoefte aan heeft.

Het is niet de bedoeling dat klanten allerlei producten mee brengen om deze af te geven zoals kleding, knuffels, enz. Het gaat echt om de klaar gemaakte pakketten.

 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.