Datum: 30-06-2022 - 05:27
23
mrt
'22
Gemeente Noordwijk doet afstand van kunstwerken.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Gemeente Noordwijk doet afstand van kunstwerken.

Op zolder van het gemeentehuis in Noordwijk staat veel kunst (schilderijen). De kunstwerken worden al een aantal jaar niet meer gebruikt in het gemeentehuis en daarom wordt voorgesteld deze collectie af te stoten. Een deel van de collectie zal worden geschonken aan Museum Noordwijk en een deel zal worden geschonken aan het Platform Cultureel Erfgoed Noordwijk….

De kunstcollectie ‘Erfgoed van Noordwijk’ (59 kunstwerken) wordt geschonken aan Genootschap Oud Noordwijk, onder voorwaarde dat deze collectie niet mag worden vervreemd.

De kunstcollectie ‘Bruiklenen van gemeente Noordwijk aan het Genootschap Oud Noordwijk’ (24 kunstwerken) om te zetten in een schenking, onder voorwaarde dat deze collectie niet mag worden vervreemd.

De plaquette Louis Dobbelman wordt terug gegeven aan de familie.

De kunstcollectie ‘Zolder’ (117 kunstwerken) wordt geschonken aan het Platform Cultureel Erfgoed Noordwijk, ten behoeve van een openbare veiling/verkoop.

De collectie ‘geen kunst’ wordt geschonken aan het Platform Cultureel Erfgoed Noordwijk, ten behoeve van een openbare veiling/verkoop.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.