Datum: 19-08-2022 - 22:32
21
mrt
'22
Toon Mans aan de slag als informateur.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Toon Mans aan de slag als informateur.

Na de gemeenteraadsverkiezingen gaat in Noordwijk een informateur aan de slag. Het is Toon Mans. De komende dagen spreekt hij alle partijen. Toon Mans is de komende dagen in Noordwijk informateur. Dit werd maandag 21 maart 2022 tijdens de duidingsbijeenkomst met de beoogd fractievoorzitters van alle partijen bekend gemaakt. Het is een logische vervolgstap, zo vinden ze….

Binnen een week verslag
Informateur Toon Mans heeft de ambitie om de komende dagen alle partijen te spreken en om op maandag 28 maart 2022 in het openbaar verslag en advies uit te brengen. Daarna kan de 2e fase van start. Het formatieproces. Gericht op het smeden van een nieuwe coalitie. 

Bekend met Noordwijk en Noordwijkerhout
Toon Mans is op dit moment burgemeester in gemeente Castricum. Een gemeente die goed vergelijkbaar is met gemeente Noordwijk. Van 2003 tot 2011 was Toon Mans burgemeester van Hillegom. In Duin- en Bollenstreek verband heeft hij veelvuldig met de voormalige gemeenten Noordwijkerhout en Noordwijk gewerkt.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.