Datum: 30-06-2022 - 06:21
22
mrt
'22
Belastingworkshop voor startende ondernemers.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Belastingworkshop voor startende ondernemers.

Op dinsdag 5 april van 19.30-21.30 uur wordt in de Bibliotheek van Noordwijk een belastingworkshop speciaal voor (startende) zzp’ers. De workshop wordt gegeven door Samantha Mokveld en Fred Snelderwaard van Koeleman Accountants & Belastingadviseurs. Ze nemen de deelnemers mee langs fiscale aspecten die voor zzp'ers van belang kunnen zijn,…

zoals ondernemingsstructuren, belastingen en aftrekposten. ZZP-problematiek en modelovereenkomsten van opdracht komen ook aan bod.

Daarnaast worden belastingonderwerpen besproken zoals fiscale aspecten bij het kopen van een eigen woning, schenking eigen woning, fiscaal partnerschap, toeslagen, STAP-budget en box 3.

Tijdens de workshop is genoeg ruimte voor vragen die ter plekke beantwoord kunnen worden. Het is ook mogelijk om vooraf vragen te mailen naar Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.. Deze vragen zullen vooraf worden uitgewerkt en tijdens de workshop worden behandeld.

Deelname kost €12,50 voor leden en €15,00 voor niet-leden. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl/belastingaangifte.

Praktische informatie
Belastingworkshop voor startende ondernemers

Datum: 5 april

Tijd: 19.30-21.30 uur

Locatie: Bibliotheek Noordwijk

Deelname: €12,50 leden | €15,00 niet-leden

Aanmelden: www.bibliotheekbollenstreek.nl

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.