Datum: 02-10-2022 - 20:38
17
mrt
'22
Bestuurder raakt korte tijd onwel en ramt betonnen paal en lantaarnpaal.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Bestuurder raakt korte tijd onwel en ramt betonnen paal en lantaarnpaal.

Vanmiddag rond twee uur reed een bestuurder op de Gooweg richting Noordwijk toen het ter hoogte van de flitspaal in de problemen kwam. De bestuurder vertelde zelf dat hij moest niezen en daarna door de zon verblind en daardoor korte tijd onwel raakte. Hij raakte van de weg, schoot het fietspad op en nam daarbij een betonnen paal en een lantaarnpaal mee….

die compleet sneuvelden. Een fietser werd op een haar na gemist. De politie werd gealarmeerd door voorbijgangers en zij zijn ter plaatse gekomen. De ambulance kwam even later ter plaatse en heeft de man nagekeken in de ambulance. Hij hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft de auto opgehaald. Heijmans is ter plaatse gekomen om de lantaarnpaal schade af te tapen en veilig te stellen. De gemeente zal de gesneuvelde attributen komen verwijderen. 

Foto’s: Wendy Weijers Blik Op Noordwijk

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.