Datum: 28-09-2023 - 00:12
10
mrt
'22
100% elektrische E-chopper Tour tussen de tulpenvelden in de Bollenstreek? Zorg dat u op tijd boekt! 
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

100% elektrische E-chopper Tour tussen de tulpenvelden in de Bollenstreek? Zorg dat u op tijd boekt! 

Vanaf half maart t/m half mei is het weer zover. De tulpenvelden in de Duin- en Bollenstreek laten zich dan weer van hun mooiste kant zien. Dat wil jij natuurlijk niet missen! Maar ook na deze periode zijn onze E-choppers enorm populair….

Onze kleurrijke 100% elektrische E-choppers staan klaar om jou en je vrienden, vriendinnen, collega's de mooiste plekjes van de Bollenstreek te laten zien. Uiteraard kom je ook langs diverse horeca gelegenheden voor een drankje. Klik hier voor een sfeerimpressie

Net als vorig jaar voorspellen we dan ook een enorme run op onze E-choppers. Belangrijk dus om NU alvast jullie E-choppers online te reserveren via onze reserveringssite www.e-chopperhurennoordwijk.nl 

's Ochtends huur je al een E-chopper voor € 32,50. In de middag € 37,50. Daarmee zijn we de goedkoopste in de regio.

Je kunt overigens met een gerust hart nu alvast boeken. Bij permanent slecht weer kan verplaatst worden naar een andere datum.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.