Datum: 02-10-2023 - 10:56
04
mrt
'22
Meerlanden breidt uit met Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Meerlanden breidt uit met Noordwijk.

Met de fusie van de gemeente Noordwijk en Noordwijkerhout heeft de nieuwe gemeente Noordwijk voor Meerlanden gekozen als uitvoeringsorganisatie en verzorgt Meerlanden sinds 1 januari 2022 in de gemeente Noordwijk de afvalinzameling. Vandaag is de dienstverleningsovereenkomst tussen Meerlanden en de gemeente Noordwijk officieel ondertekend….

door de burgemeester van Noordwijk Wendy Verkleij en Angeline Kierkels, algemeen directeur Meerlanden.

Vanaf 1 januari zijn de inzamelvoertuigen van Meerlanden nu ook in de kern Noordwijk actief en vervangen we wijkcontainers voor grondstoffencontainers. De afdeling Publieksinformatie van Meerlanden is bereikbaar voor het maken van een afspraak voor het ophalen van grofvuil, het laten wisselen van minicontainers en andere vragen over de inzameling.

Over Meerlanden
Een duurzame en mooie leefwereld. Dat willen we allemaal. De Rijksoverheid stuurt hier ook op met het doel dat Nederland in 2050 volledig circulair is. Meerlanden neemt in de regio daarin actief het voortouw. We zijn een maatschappelijke en innovatieve onderneming die op inclusieve en vooruitstrevende wijze producten, afval- en grondstoffen inzamelt, verwerkt, hergebruikt en recyclet (Re-use, Re-pair, Re-cycle).

Daarnaast leveren we energie en warmte uit de verwerking van Groente Fruit en Tuin afval , en zetten we ons continu in voor een schone, hele en veilige openbare ruimte. Op deze manier levert Meerlanden in deze regio, een bijdrage aan een mooie en circulaire leefomgeving, vandaag en morgen.

Foto: W. Weijers 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.