Datum: 19-08-2022 - 23:03
26
feb
'22
Wijkvereniging Vinkeveld heeft een nieuwe voorzitter.
Geschreven door Wijkvereniging Vinkeveld

Wijkvereniging Vinkeveld heeft een nieuwe voorzitter.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de wijkvereniging Vinkeveld werd met algemene stemmen en applaus Sybren de Jong als nieuwe voorzitter benoemd. Aftredend voorzitter Martin Bruchner heeft de wijkvereniging 6 jaar geleid en vond het nu tijd voor een verjonging en wat vers bloed in de vereniging. In Sybren werd een waardig opvolger gevonden….

Sybren woont ruim 5 jaar in het Vinkeveld, is 40 jaar oud, getrouwd en heeft een dochtertje van 3 en een zoontje van 1. Sybren hecht veel waarde aan de sociale verbinding in de wijk en wil zich daar ook veel voor gaan inzetten. Ook wil Sybren met name de jeugd meer gaan betrekken bij de wijkverenigings-activiteiten

Op de borrel na afloop van de vergadering werd Sybren uitgebreid gefeliciteerd maar kreeg ook meteen veel vragen op zich afgevuurd.

Martin Bruchner zal Sybren de komende tijd nog ondersteunen en verder wegwijs maken binnen de gemeente en het verenigingsleven.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.