27
feb
'22
Camiel Boomsma, Maya Fridman, & Marion von Tilzer verzorgen entertainment vierde concert Klamuze.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Camiel Boomsma, Maya Fridman, & Marion von Tilzer verzorgen entertainment vierde concert Klamuze.

Op zondag 13 maart vindt het vierde Klamuze concert plaats in Grand Hotel Huis ter Duin. Niemand minder dan pianist Camiel Boomsma en dames Maya Fridman en Marion von Tilzer verzorgen de muzikale invulling van deze middag, Camiel Boomsma verrast met zijn klanken voor de pauze. Het duo Maya Fridman en Marion von Tilzer treedt na de pauze op….

De musici laten verschillende composities horen. O.a. de componisten Chopin, Debussy, Hamm en Rachmaninov passeren de revue.

Vanaf 14:00 uur zijn de gasten welkom en om 15:00 uur begint het concert. Kaarten kunnen alleen worden besteld via www.klamuze.nl. De kaarten zijn €35,00,- per stuk. Het parkeren, de garderobe en de consumpties vóór het concert en in de pauze zijn inbegrepen.

Over Stichting Klamuze
De Stichting Klamuze (Klassieke Muziek aan Zee) organiseert sinds 1993 jaarlijks buiten de zomerperiode klassieke concerten en een jazzconcert in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Een vijf tal muziekstukken die zich op een zondagmiddag in de maanden november, december, februari, maart en april plaatsvinden. De combinatie van jong talent en ervaren musici zijn de muzikale ingrediënten voor een mooie zondag. De stichting Klamuze financiert haar kosten met gelden van partners, donateurs en begunstigden. Bekijk het volledige programma van het seizoen 2021/2022 op www.klamuze.nl