Datum: 30-06-2022 - 06:29
23
feb
'22
Vier auto’s op elkaar op de Van de Mortelstraat.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Vier auto’s op elkaar op de Van de Mortelstraat.

Vier personenauto’s zijn woensdagmiddag met elkaar in botsing gekomen in Noordwijk. De aanrijding gebeurde even na drie uur in de middag op de Van de Mortelstraat. De vier wagens kwamen met elkaar in botsing nadat de derde wagen afgeleid was en op zijn voorste twee voorgangers botste. Een vierde…

wagen kon de botsing niet ontwijken en reed er ook in. Twee personen hadden klachten en bleven in hun voertuigen zitten. Inmiddels was de ambulancedienst en de politie ter plaatse.

De ambulancedienst controleerde de betrokkenen waarna iedereen veilig uit kon stappen. Meerdere inzittenden werden onderzocht. Drie personen uit de verschillende voertuigen raakten lichtgewond maar geen van allen hoefde naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

Van de vier auto’s kon de voorste op eigen kracht verder rijden. De achterste drie wagens moesten door een berger worden opgehaald. Twee voertuigen daarvan liepen flinke schade op. Een van hen is sowieso total loss. De Van de Mortelstraat was vanaf de Sartoriusstraat afgesloten voor verkeer. Autoverkeer en busverkeer kon via de parallelweg langs het ongeval passeren.

Tegen vijf uur was de weg weer vrij en kon de afzetting worden opgeheven.

Foto’s: BON Wendy Weijers

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.