Datum: 27-09-2023 - 18:17
23
feb
'22
Nieuwbouw SJC: Aannemer aansprakelijk voor de stagnatieschade op het project.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Nieuwbouw SJC: Aannemer aansprakelijk voor de stagnatieschade op het project.

Het college licht in een brief aan de gemeenteraad de ontwikkelingen rond het sportpark aan de Lageweg toe. Het college stelt de aannemer aansprakelijk voor de stagnatieschade op het project. SJC verhuist pas eind maart naar de nieuwbouw. De oplevering van de sporthal vindt begin mei plaats….

Brief aan de gemeenteraad
Het college heeft de gemeenteraad geïnformeerd over het sportpark aan de Lageweg in Noordwijk Binnen. Goed nieuws. Voetbalvereniging SJC verhuist eind maart naar de nieuwbouw. Maar er is meer aan de hand, zo blijkt uit het schrijven. De oplevering van de sporthal vindt begin mei plaats. Ook is er heel nauwkeurig bepaald hoe het dossier zich heeft ontwikkeld. Het college stelt de aannemer aansprakelijk voor de stagnatieschade op het project.

Lees ook de collegebrief ‘Stagnatie renovatie sportpark Lageweg

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.