Datum: 02-10-2023 - 10:53
14
feb
'22
Burgemeester Wendy Verkleij verrast docenten en medewerkers met Valentijnsgebak.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Burgemeester Wendy Verkleij verrast docenten en medewerkers met Valentijnsgebak.

Vandaag op Valentijnsdag werden alle basisscholen en middelbare scholen in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk verrast met een doos gebak. Valentijnsgebakjes voor alle docenten, medewerkers en directeuren als blijk van waardering voor hun ongelofelijke inzet afgelopen 2 jaar….

Valentijnsbrief
2 scholen werden persoonlijk bezocht door de burgemeester: het Northgo College in Noordwijk en de Regenboogschool in Noordwijkerhout. Omdat het onmogelijk was alle 21 scholen te bezoeken kregen de andere scholen de gebaksdoos uit handen van de banketbakker met een begeleidende Valentijnsbrief.

2 zware jaren
Burgmeester Wendy Verkleij schrijft in haar brief aan de scholen: “Het hart staat voor uw onvoorwaardelijke inzet en liefde voor uw leerlingen. Wij weten dat u het zwaar heeft gehad de afgelopen twee jaren. En dat u ongelofelijk creatief bent geweest met online les geven, de school ombouwen, afstand houden, risico lopen en les geven voor lege klaslokalen door lockdowns en quarantaine.”

Dikke pluim
Nog steeds wordt er een beroep gedaan op uw veerkracht. Leerachterstanden moeten worden weggewerkt en ondertussen houdt u de kinderen thuis aan het werk. U verzet elke dag fantastisch werk en daarmee maakt u het verschil voor de toekomst van de kinderen in onze gemeente. Daarvoor verdient u een dikke pluim. En daarom bezorgen wij u, als kleine blijk van waardering, deze Valentijnsgebakjes. Dank u wel namens de hele gemeente! 

Foto: Gemeente Noordwijk 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.