Datum: 06-07-2022 - 11:40
01
feb
'22
VVD start campagne bij Duindamseslag.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

VVD start campagne bij Duindamseslag.

De VVD heeft de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14, 15 en 16 maart aanstaande afgetrapt bij de Duindamseslag. De Top-10 kandidaten, lijstduwer Marjolijn van der Jagt en bestuursleden waren daarbij aanwezig….

“Wat een energie zit er in ons team”, vertelt lijsttrekker Roberto ter Hark enthousiast. De partij heeft gekozen voor een lijst met kandidaten die een sterke binding hebben met de gemeente. Kandidaten uit De Zilk, Noordwijkerhout, Noordwijk-Binnen en Noordwijk aan Zee. Allen met verschillende ervaringen, leeftijden en achtergronden. “Sommigen van ons zijn al actief in de politiek, anderen nieuwe talenten. Allemaal staan we te trappelen om vanaf dag 1 na de verkiezingen aan de slag te gaan! Niet te lang praten en snel formeren wat ons betreft.”

De gemeente Noordwijk kent veel mooie kenmerken. Duindamseslag is daar een voorbeeld van. “Kijk om je heen! Het is zo belangrijk dat wat goed is, goed te houden”, zegt Ter Hark. “Echter, er zijn ook zaken waar we verder mee aan de slag moeten. Waar inwoners, ondernemers en verenigingen zich zorgen over maken. Het is belangrijk hen daarbij te betrekken.”, aldus de lijstrekker. Belangrijke punten voor de lokale VVD bij deze verkiezingen zijn betaalbare woningen voor jong en oud, veilige en levendige dorpen en een gezond ondernemersklimaat. De voor de VVD bekende lage lokale lasten hebben tevens een prominente plek gekregen in het verkiezingsprogramma.

Ter Hark sluit af: “De afgelopen periode heb ik als wethouder persoonlijk mogen bijdragen aan het beter maken van onze dorpen. Samen met inwoners, ondernemers en verenigingen hebben we belangrijke stappen gemaakt. De VVD wil ook de komende 4 jaar Noordwijk aan Zee, Noordwijk-Binnen, Noordwijkerhout en De Zilk nog beter maken. Samen aan de slag!”.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.