Datum: 18-05-2022 - 08:38
25
jan
'22
NZLokaal maakt kandidatenlijst en verkiezingsprogramma bekend.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

NZLokaal maakt kandidatenlijst en verkiezingsprogramma bekend.

Tijdens de algemene ledenvergadering van donderdagavond 13 januari heeft het bestuur van NZLokaal de definitieve kandidatenlijst van 30 personen gepresenteerd, voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 16 maart 2022. De top tien van NZLokaal bestaat uit kandidaten met ruime politieke ervaring, aangevuld met enthousiast nieuw talent. "Een daadkrachtig, harmonieus en evenwichtig team...

Een team om trots op te zijn, en waarmee we vol vertrouwen de toekomst in zullen gaan”, aldus het bestuur van de partij.

Wally Rodenburg voert deze lijst aan, gevolgd door Karin Meiland – van den Burg. "Wij werkten de afgelopen jaren al samen binnen de fractie en zagen daarin een gemeenschappelijk doel; Tussen de inwoners staan, en opkomen voor de belangen van alle inwoners van de gemeente Noordwijk, met wellicht iets meer accent voor de Noordwijkerhouters en Zilkers”, aldus Rodenburg.

Als laatste op de kieslijst van NZLokaal is lijstduwer Michel Braam. Michel heeft zich als betrokken inwoner van Noordwijkerhout mede hard gemaakt voor de herbouw van de Schelft met zwembad middels een petitie. ‘Medezeggenschap van inwoners is geen vraag maar een must bij zaken die in de gemeente plaatsvinden’. Politiek is met en voor de inwoners, aldus Braam.

Kortom een gemengd team dat klaar staat om vol enthousiasme en energie aan de slag te gaan voor een mooiere gemeente Noordwijk.

NZLokaal top tien kandidaten gemeenteraadsverkiezingen 2022:

1. Wally Rodenburg
2. Karin Meiland - van den Burg
3. Gerard van der Klugt
4. Richard Brouwer
5. Doris van Kampen
6. Lisette van der Vossen - Duivenvoorde
7. Tim Langeveld
8. Winnie Tao
9. Kees Klein
10. Jaap Beunder

Op de foto van links naar rechts: Michel Braam (lijstduwer), Tim Langeveld (7), Kees Klein (9), Karin Meiland - van den Burg (2), Gerard van der Klugt (3), Wally Rodenburg (1), Lisette van der Vossen - Duivenvoorde (6), Jaap Beunder (10), Richard Brouwer (4).

Ons gehele verkiezingsprogramma en onze speerpunten zijn te lezen op www.nzlokaal.nl.

Foto PR. 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.