Datum: 18-05-2022 - 08:21
17
jan
'22
DE JONG Kampeer & Recreatie blij om weer open te mogen en leeft mee met de horeca en cultuursector
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

DE JONG Kampeer & Recreatie blij om weer open te mogen en leeft mee met de horeca en cultuursector

Commercieel directeur Harry de Jong van DE JONG Kampeer & Recreatie is blij dat zij sinds zaterdag de deuren van de showroom en winkel in Hillegom – De Zilk weer mogen openen na berichtgeving over de versoepelingen van de coronaregels voor de detailhandel, hoger onderwijs, contactberoepen en sport….

“We leven mee met de horeca en cultuursector en hopelijk komen hier ook spoedig versoepelingen voor. De impact van de preventieve harde lockdown op het dagelijks leven is groot en vraagt veel van iedereen.Nu wij weer open mogen biedt dit veel perspectief voor onze klanten om weer onze kampeer- en outdoorwinkel en showroom te bezoeken en een camper of caravan te kopen of huren en/of een voortent, kampeer- en outdoorartikelen naar hun keuze uit te zoeken.

Hij vervolgt: “We hebben steeds gezegd dat we veilig kunnen werken met mondkapjes op en 1,5 meter afstand houden is bij ons geen enkel probleem omdat de winkel en showroom erg ruim zijn opgezet.”

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.