Datum: 04-06-2023 - 19:02
15
jan
'22
Weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk.

De politie stelt steeds meer informatie beschikbaar via hun website en social mediakanalen over hun werkzaamheden en meldingen die er dagelijks binnenkomen. De politie geeft aan dat het gebruik van social media voor hun een manier is om de politie te verbinden met burgers, bedrijven en partners. Via communiceren op social media draagt men bij aan de doelen van de organisatie, het politiewerk...

en het vertrouwen in de politie. Ook Politie in de gemeente Noordwijk (Noordwijkerhout, De Zilk) is actief op de social media en sinds kort geeft men een weekoverzicht van de meldingen die er afgelopen week binnen kwamen.

Politie weekoverzicht.
Hieronder staat een kleine selectie van de meldingen die wij afgelopen week hebben gehad.

Kijkt u weer even mee? 

Projectiel
Er werd een onbekend projectiel gevonden door een wandelaar op strand. Na onderzoek door de explosievenverkenner bleek het om een niet ontplofte vuurwerkshell te gaan. Het voorwerp is samen met andere projectielen door de EOD tot ontploffing gebracht.

Drugs
Op de N206 Noordwijk hield de politie 2 personen aan verdacht van handel in verdovende middelen. De aangetroffen harddrugs werd in beslag genomen. Een van de 2 verdachten is voorgeleid bij de rechter-commissaris en zit nog vast.

Wijkzorg
Ook deze week ontvingen we meldingen van geluidsoverlast, sociale wijkproblematiek, overlast verwarde personen, ruzies en overlast van jeugd.

Bij een echtelijke twist bleek sprake van huiselijk geweld. De verdachte werd aangehouden en kreeg van de burgemeester een huisverbod opgelegd.

Verkeer
Een 20 jarige inwoner van #Katwijk reed iets te hard op de N206 in Noordwijk. Naast een boete werd zijn rijbewijs ingevorderd.

2 bestuurders ontvingen een proces-verbaal voor rijden onder invloed van alcohol en 1 voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. We zijn bij verschillende aanrijdingen ter plaatste geweest.

Criminaliteit
De politie werd verschillende keren ingeschakeld na winkeldiefstal bij supermarkten en inbraak gepleegd uit auto’s, schuur en woning

Foto PR. 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.