Datum: 04-06-2023 - 20:30
15
jan
'22
Burgemeester Wendy Verkleij bezorgt bossen tulpen bij verpleeghuizen en woonzorgcentra in gemeente Noordwijk.
Geschreven door Gemeente Noordwijk
Foto's Redactie BON

Burgemeester Wendy Verkleij bezorgt bossen tulpen bij verpleeghuizen en woonzorgcentra in gemeente Noordwijk.

Burgemeester Wendy Verkleij bezorgt bij de verpleeghuizen/woonzorgcentra in de gemeente Noordwijk een bos tulpen voor de zorgverleners en bewoners. “Het zijn moeilijke tijden. De coronamaatregelen stellen ons geduld enorm op de proef. Ook voor de zorg is het wederom een loodzwaar jaar geweest. Dat geldt voor alle zorgverleners....

en bewoners van verpleeghuizen en woonzorglocaties in de gemeente Noordwijk. Deze crisis vraagt veel van ons. Het kan leiden tot eenzaamheid en isolement. Tot spanningen, psychologische problemen en sombere gevoelens. Het is daarom erg belangrijk om elkaar vast te houden en naar elkaar om te kijken.

Als burgemeester heb ik enorm veel respect en bewondering voor de veerkracht die zorgverleners en inwoners in onze gemeente dagelijks tonen. Vandaag is het een speciale dag, namelijk Nationale Tulpendag. Het is het startmoment van het tulpenseizoen. Een hele mooie gelegenheid om u een hart onder de riem te steken. Met een prachtig boeket met tulpen.

Ik hoop dat u dit gebaar op prijs stelt en het boeket een mooie plek kunt geven. Laat 2022 een jaar van hoop worden, waarin corona beheersbaar wordt. Het gaat echt een keer voorbij. Samen slaan we ons hierdoorheen.”

Aldus burgemeester Wendy Verkleij.

Foto PR.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.