Datum: 26-01-2022 - 19:31

 

14
jan
'22
Hoffenne krijgt label ‘School op Seef’ uit handen van wethouder Roberto ter Hark.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Hoffenne krijgt label ‘School op Seef’ uit handen van wethouder Roberto ter Hark.

Basisschool Hoffenne heeft, met lesprogramma’s van SCHOOL op SEEF, samen met de leerlingen heel hard gewerkt aan het bewust maken van het verkeer en de verkeersveiligheid. De lesprogramma’s zijn heel breed inzetbaar voor alle leeftijden. Leerzame filmpjes, verkeersplaten, uitleg in de klas en uiteraard ook oefenen in de praktijk helpt de kinderen zich veilig te gedragen in het verkeer…

Als een school blijft werken aan de verkeersveiligheid op en rondom de school kunnen ze een SCHOOL op SEEF verkeersveiligheidslabel aanvragen. Dat heeft Hoffenne dan ook gedaan, omdat zij het belangrijk vinden dat de kinderen bij blijven over verkeersveiligheid. 

Wethouder Roberto ter Hark kwam vanmorgen op het schoolplein om dit label officieel toe te kennen aan de school. Uiteraard werden de aanwezige kinderen getoetst op hun kennis van het verkeer, en dat zit wel goed!

Hoffenne kan dit natuurlijk niet alleen en vraagt daarom ouders of zij verkeersouder willen worden op school. Er zijn diverse onderdelen waar ouders mee kunnen ondersteunen, meer informatie hierover is te verkrijgen op school.

Foto’s: BON Wendy Weijers 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.