Datum: 26-01-2022 - 19:24

 

13
jan
'22
Doen! maakt lijst bekend met alleen vrouwen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Doen! maakt lijst bekend met alleen vrouwen.

Doen! maakt vandaag met veel trots de kandidatenlijst bekend voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Hierbij valt tevens een mooie primeur te melden: de hele lijst bestaat uit vrouwelijke kandidaat raadsleden! In de afgelopen maanden is heel hard gewerkt aan de totstandkoming van deze lijst en het partijprogramma….

Doen! is de partij die opkomt voor het belang van alle inwoners van de gemeente Noordwijk en denkt daarbij niet vanuit oppositie of coalitie.

De lijst bestaat uit:

1. Astrid Warmerdam

2. Mariëlle Epping-Immerzeel

3. Sophie Cramer

4. Lisa Dol

5. Trees Bijwaard

6. Moniek Peen

7. Miranda Weijs

8. Marinke van Rooijen

9. Janneko Giezen

10. Debby Nieuwenhuijs

Deze lijst wordt ondersteund door een energiek en politiek ervaren team onder meer bestaande uit: Henri de Jong, Marc Cramer en Martijn Bilars. Het is een frisse start met nieuwe en ervaren gezichten in de (Noordwijkse) politiek. “Met deze lijst kunnen we zeker betekenis geven aan een transparante en onafhankelijke politieke koers, in het belang van onze mooie gemeente en haar inwoners” aldus lijsttrekker Astrid Warmerdam.

Doen! is een lokale partij die zich inzet voor alle bewoners van de gemeente Noordwijk. Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn (Doen! Noordwijk) om op de hoogte te blijven van de lijst, laatste updates, ingezonden moties en schriftelijke vragen. Kijk voor het partijprogramma op doen-noordwijk.nl. Wij zeggen: gewoon Doen!

Foto; Wendy Weijers

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.