Datum: 23-05-2022 - 06:29
16
jan
'22
Open dag bij Brouwer Company.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Open dag bij Brouwer Company.

Op zaterdag 22 januari aanstaande wordt er bij Brouwer Company een open dag georganiseerd. Kom een kijkje nemen binnen ons bedrijf en maak een proefrit in een touringcar!…

Tijdens de open dag krijg je de mogelijkheid om de sfeer binnen ons bedrijf, de taxibranche en de touringcarbranche te proeven. Wie weet is werken bij Brouwer Company wel helemaal iets voor jou! Ook als je nog geen chauffeur bent, maar hier wel interesse in hebt ben je van harte welkom om een praatje te maken met een van onze ervaren chauffeurs. Binnen Brouwer bestaat namelijk de mogelijkheid om opgeleid te worden tot chauffeur; alles is bespreekbaar! 

De open dag zal plaats vinden op zaterdag 22 januari, van 09.00 tot 12.00 uur op het terrein van Brouwer Company (Keyserswey 38-40, Noordwijk)

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.