Datum: 02-10-2023 - 10:31
02
jan
'22
Inschrijving 1e Duin en Bollen Vierdaagse geopend.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Inschrijving 1e Duin en Bollen Vierdaagse geopend.

Op 1 januari is de inschrijving van de allereerste Duin en Bollen Vierdaagse geopend. Dit wandelfestijn wordt gehouden van donderdag 6 tot en met zondag 9 oktober 2022. De wandelaars doen alle dorpen aan in de Duin en Bollenstreek. De verwachting is dat de deelnemers daar warm onthaald worden….

De start en finish tijdens de eerste twee dagen zijn in de Keukenhof in Lisse. Het vertrek tijdens de twee slotdagen is in Noordwijk, evenals de grote finale ontvangst op zondag.

De afstanden waarvoor kan worden ingeschreven zijn 40, 30, 20 en 15 kilometer. Kinderen kunnen kiezen voor 5 kilometer, de Kids Walk.

Inschrijven kan via de website www.db4daagse.nl. Ook worden nog vrijwilligers gezocht. Zij kunnen zich aanmelden via de website of met een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het vierdaagse-bureau is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag via 071-8200434.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.