Datum: 02-10-2022 - 20:56
01
jan
'22
Brandweer Noordwijk blust wederom in brand gestoken kerstbomen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Brandweer Noordwijk blust wederom in brand gestoken kerstbomen.

Dit jaar is er wederom geen traditionele Kerstboominzameling voor geld of lootjes, maar dat betekent niet dat je je kerstboom op straat mag gooien. Met als risico dat de bomen door kwajongens in brand worden gestoken en de brandweer weer mag uitrukken hiervoor. Het was vanmiddag raak op de skatebaan aan de Voorstraat….

Het brandje was niet noemenswaardig, maar de brandweer heeft er wel werk aan. De politie is ook nog even ter plaatse geweest. De politie doet diverse rondes door Noordwijk en had op een andere locatie ook al een brandje ontdekt. 

Bewaar gewoon je kerstboom in de achtertuin totdat het tijd is om je boom neer te leggen bij de aangegeven ophaallocaties. Lees via deze link wanneer je de kerstboom kan neerleggen.

Namens de hulpdiensten, hartelijk dank!

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.