Datum: 02-10-2023 - 22:29
01
jan
'22
Hulpdiensten helpen zieke vrouw op het strand.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Hulpdiensten helpen zieke vrouw op het strand.

Vanmiddag zijn de KNRM Noordwijk, de Reddingsbrigade Noordwijk en de ambulance ter plaatse gekomen bij de laatste afrit aan de Koningin Astrid Boulevard. Er was een melding binnen gekomen dat er een zieke vrouw op het strand zou liggen. De Reddingsbrigade moest even zoeken naar de juiste locatie, het bleek wat verder richting Katwijk dan doorgegeven was, maar gelukkig werd de vrouw gevonden….

Het KustHulpVerleningsvoertuig (KHV) van de KNRM heeft onder aan de oprit het ambulancepersoneel opgepikt en meegenomen naar de locatie. De vrouw is met ondersteuning van het ambulance personeel met de KHV terug gebracht naar de ambulance, waar ze nagekeken werd. Het is niet bekend of de vrouw vervoerd is naar het ziekenhuis.

Foto’s: BON Wendy Weijers 

{gallery}15549{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.