Datum: 28-09-2023 - 00:00
01
jan
'22
Kop-staart botsing N206, veroorzaker vlucht weg. (Foto’s + video)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Kop-staart botsing N206, veroorzaker vlucht weg. (Foto’s + video)

In de nieuwjaarsnacht tegen half 3 werden de hulpdiensten ingeschakeld voor een ongeval op de N206 tussen Noordwijk en Noordwijkerhout. Een bestelbusje was achterop een ander busje geklapt. De veroorzaker van het ongeluk verliet de plaats van het ongeval en ging er via de sloot vandoor, het weiland in…..

Een inzittende van het geraakte busje is nagekeken in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de politie geassisteerd bij de zoekactie naar de verdwenen bestuurder. Met grote lampen en een warmtecamera werd het weiland afgezocht. De brandweer legde een ladder over de sloot zodat een agent zonder natte voeten te halen het weiland in kon rennen op zoek naar de gevluchte chauffeur. 

Politie-eenheden reden snel naar de andere kant van het weiland om ook daar te zoeken. Ondertussen kwam de bergingsdienst ter plaatse om het busje van de veroorzaker af te slepen. De politie heeft onderzoek verricht. Rondom het busje werden lege flessen drank en een kratje bier gevonden.

Of de bestuurder al gevonden is, is nog niet bekend, later een update. 

De N206 is enige tijd afgesloten geweest.

Foto’s + video: BON Wendy Weijers 

{gallery}15546{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.