Datum: 30-06-2022 - 07:17
17
dec
'21
Tom dankt alle Noordwijkers voor de ingeleverde ontbijtproducten voor de voedselbank!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Tom dankt alle Noordwijkers voor de ingeleverde ontbijtproducten voor de voedselbank!

Tom uit Noordwijk heeft een inzameling gehouden voor de voedselbank, en dat was een groot succes! (Klik hier voor het artikel). Hij heeft volle dozen met pakken muesli, honing en chocopasta afgeleverd bij de voedselbank Noordwijk/Noordwijkerhout. Komende week wordt de rest van de inzameling (meer dan 100 potten en pakken) naar de….

voedselbank in Leiden gebracht. Alles met het doel om met de kerst gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank een heerlijk kerstontbijt te bezorgen.

Tom bedankt alle lieve vrienden, buren en inwoners van Noordwijk die hebben geholpen en de producten bij Tom thuis hebben afgeleverd. 

Hij roept dan ook op om, ook na de kerst, de voedselbank te blijven helpen. Iedere week kun je producten afgeven bij de voedselbank. Tom vraagt ook om dan te denken aan bijvoorbeeld pannenkoekenmix en lekkers voor de kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank.

Foto: privé foto 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.