Datum: 23-05-2022 - 07:34
04
dec
'21
BlijGoed decembershoppen bij Paspartoe.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

BlijGoed decembershoppen bij Paspartoe.

Het was al heerlijk webwinkelen bij BlijGoed.nl, maar het wordt ook steeds makkelijker. Bijvoorbeeld door het winkelmandje waarmee je verschillende producten tegelijk kunt kopen….

Alle cadeaus worden door de makers zelf BlijGoed verpakt. Dat is een feestje voor de ontvanger en staat ontzettend gezellig in de Sinterklaaszak of onder de boom. 

Het aantal producten op het online platform groeit met de week, zodat er altijd wel iets leuks te vinden is. En kom je er toch niet uit, dan geef je gewoon een BlijGoed cadeaubon.

Decembercadeaus met een blij verhaal

De producten op BlijGoed maken vier keer blij: de makers bij het creëren, wij als Paspartoe bij het ondernemen, de koper bij het uitzoeken en de ontvanger bij het uitpakken. Niet het artikel is het unieke product, maar juist dat blije gevoel. Kopers hebben ook echt contact met de makers op het dagbestedingsatelier, die de producten zelf verpakken en versturen. Dat maakt een product van BlijGoed tot het ultieme decembercadeau.

Onze producten vind je op www.blijgoed.nl/paspartoe

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.