03
dec
'21
Boosterprik voor 60-plussers op vrije inloop mogelijk bij GGD Hollands Midden.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Boosterprik voor 60-plussers op vrije inloop mogelijk bij GGD Hollands Midden.

Het is voor 60-plussers onder strenge voorwaarden mogelijk om een booster te ontvangen zonder afspraak. Er is namelijk meer capaciteit beschikbaar dan er afspraken gepland staan. Hoeveel vrije plekken er beschikbaar zijn wisselt per dag. De GGD Hollands Midden waar ook de gemeenten van de Duin- Bollenstreek vallen, kan daarom niet beloven dat je gevaccineerd wordt als je zonder afspraak langskomt...

Op dit moment heeft de GGD Hollands Midden meer vaccin en personeel beschikbaar dan er afspraken staan ingepland. Om geen tijd in deze boostercampagne te verliezen, hebben wij besloten de vrije tijdsloten onder strenge voorwaarden beschikbaar te stellen aan mensen die zonder afspraak langskomen.

Let op: het verschilt per dag hoeveel plekken er nog vrij zijn. Wij kunnen daarom niet beloven dat je ook echt geprikt wordt als je langskomt. Wij blijven dit vanaf nu aanbieden. Het is dus geen noodzaak om vandaag of morgen gelijk langs te komen.

Voorwaarden
Je komt alleen in aanmerking voor een boostervaccin op vrije inloop als:

* Je geboren bent in of voor 1961;
* Je laatste coronavaccinatie óf laatste coronabesmetting tenminste 6 maanden is geleden;
* Je de griepprik tenminste 2 weken geleden hebt gekregen of pas over 2 weken krijgt;
* Er nog plek is op de vaccinatielocaties.
* Er vindt een strenge selectie plaats aan de deur. Als je niet aan de voorwaarden voldoet word je weggestuurd.

Op het moment dat de vrije plekken bijna gevuld zijn beëindigen wij de rij. Mensen die nog staan te wachten worden naar huis gestuurd.

Voor meer info, klik hier