Datum: 22-03-2023 - 19:29
03
dec
'21
Vintage Kerstmarkt voor het goede doel is gewijzigd in een online kerstmarkt.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Vintage Kerstmarkt voor het goede doel is gewijzigd in een online kerstmarkt.

De Vintage Kerstmarkt voor het goede doel die op zaterdag 11 december in Noordwijk zou plaatsvinden is gewijzigd in een Vintage Online Kerstmarkt. Zo kan iedereen veilig duurzame kerstartikelen, kerstkaarten, kerststukjes en wijn bestellen…

via de facebookpagina https://www.facebook.com/vintageonlinekerstmarkt .

Met dank aan alle mensen die na onze oproep prachtige vintage artikelen van zolder hebben gehaald, wijn hebben aangeboden en bijzondere textielwerken hebben vervaardigd.

Laat een bericht achter op facebook of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-22028203

De kerstartikelen kunnen zaterdag 11 en 18 december tussen 13 en 16.00 uur en maandag 13 en 20 december tussen 10 en 12 uur afgehaald worden in het Windkrachthuis, Hoofdstraat 8 in Noordwijk.

De hele opbrengst komt ten goede aan het Pici Opvang Huis in Roemenië en het Early Education Centre Wake up! in Windhoek Namibië.

https://www.facebook.com/vintageonlinekerstmarkt

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.