Datum: 18-05-2022 - 08:20
03
dec
'21
Online vrijwilligersfeest gemeente Noordwijk met loterij.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Online vrijwilligersfeest gemeente Noordwijk met loterij.

Op dinsdagavond 7 december vindt het online Vrijwilligersfeest 2021 plaats. In dit bijzondere jaar willen we waardering uitspreken voor alle vrijwilligers en buurtbewoners van de gemeente Noordwijk. Tijdens deze avond kun je genieten van een leuke loterij, persoonlijke interviews met vrijwilligers en worden de vrijwilligers- en buurtprijzen uitgereikt….

Loterij
Vind je het leuk om een vrijwilliger in het zonnetje te zetten met een lot, of lijkt het je leuk om jezelf als vrijwilliger op te geven? We hebben nog loten beschikbaar! Geef iemand of jezelf op voor dinsdag 7 december. Stuur je naam, emailadres en wat voor soort vrijwilligerswerk je doet naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak kans op leuke prijzen. 

Kijk je mee?
Ben je vrijwilliger of buurtbewoner en heb je wel zin in een feestje? Kijk via https://youtu.be/3OLRUimFAz8 met ons mee. Mocht je de link niet kunnen openen, kijk dan op onze website www.welzijnnoordwijk.nl. Het vrijwilligersfeest start om 20.00 uur en is rond 21.00 uur afgelopen.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.