Datum: 18-05-2022 - 08:40
04
dec
'21
Kerstconcert door Schola Gregoriana.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Kerstconcert door Schola Gregoriana.

Woensdagmiddag 15 december zal de Schola Gregoriana onder leiding van koorleider Rens Tienstra weer gregoriaanse gezangen ten gehore brengen. Deze middeleeuwse klanken roepen op tot rust en reflectie in deze voor velen toch drukke tijd van het jaar. De liederen die vooruitblikken op de geboorte van het kindje Jezus…

zijn een heilzame ervaring voor lichaam en geest. De heren- en damesensembles van de Schola zullen muzikaal ondersteund worden door het middeleeuwse instrumentarium van de zussen Jos en Renata van der Hulst.

Het concert zal om 15.00 uur beginnen in verband met de maatregelen en vindt plaats in de Maria ter Zeekerk, Nieuwe Zeeweg 75, Noordwijk. We volgen nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en beperken daardoor het aantal deelnemers aan dit concert.

Een geldige QR code is voor een bezoek aan dit concert verplicht. Vooraf inschrijven is verplicht: www.palliam.nl  

Voor meer informatie: Bertijn Prins & Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 34 23. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl

Palliam is onderdeel van de parochie Sint Maarten.

Foto: PR

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.