Datum: 26-01-2022 - 17:59

 

26
nov
'21
Maatregelen reden voor wijziging voorstelling Popkoor BLOOM.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Maatregelen reden voor wijziging voorstelling Popkoor BLOOM.

ZONDAGMIDDAG CONCERT WORDT VERPLAATST NAAR ZATERDAGMIDDAG 27 NOVEMBER 14.00 UUR. AVONDVOORSTELLING BLIJFT ZOALS GEPLAND…

Als gevolg van de nieuwe Corona maatregelen, die ingaan op zondagochtend 28 november om 05.00 uur, mag de Muze vanaf dat moment niet meer dan 100 bezoekers binnenlaten. Omdat het concert van 28 november nagenoeg uitverkocht is heeft Bloom besloten het zondagmiddag concert te verplaatsen naar zaterdagmiddag 27 november om 14.00 uur.

De voorstelling die gepland staat voor zaterdagavond 27 november 20.00 uur gaat gewoon door. Zowel Bloom als de Muze zijn nu volop in touw om te proberen zoveel mogelijk bezoekers, die een kaartje gekocht hebben voor zondag 28 november, op tijd te bereiken. En hopen uiteraard dat zij morgenmiddag het concert toch kunnen bijwonen.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.