Datum: 26-01-2022 - 17:47

 

26
nov
'21
Popkoor BLOOM heeft plan B. Avondvoorstelling wordt mogelijk matinee.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Popkoor BLOOM heeft plan B. Avondvoorstelling wordt mogelijk matinee.

Er gaan geruchten dat het kabinet plannen heeft om vanavond in de persconferentie aan te kondigen dat de theaters met ingang van morgen (zaterdag 27-11) tot 17.00 uur open mogen zijn. Dat heeft gevolgen voor Bloom’s theaterconcert “Vrijheid: Niet te stoppen!” wat gepland staat op de avond van zaterdag 27 november. Daarom komt Bloom nu alvast met een “Plan B”….

In het geval de geruchten blijken te kloppen wordt de voorstelling van zaterdagavond 20.00 uur verplaatst naar zaterdagmiddag 14.00 uur.

Door deze vooraankondiging hoopt Bloom zoveel mogelijk bezoekers op tijd te kunnen bereiken en daarmee teleurstellingen te voorkomen. Bloom hoopt dat de agenda’s van iedereen die kaarten voor de voorstelling heeft gekocht het toelaten om de voorstelling ’s middags bij te wonen.

Mocht het kabinet vanavond toch besluiten dat de theaters 's avonds open mogen blijven, dan start de voorstelling van zaterdag 27 november, zoals oorspronkelijk gepland, om 20.00 uur.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.