Datum: 08-12-2021 - 01:04
25
nov
'21
Welzijn Noordwijk zoekt modellen tussen de 65 en 80 jaar.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Welzijn Noordwijk zoekt modellen tussen de 65 en 80 jaar.

We zijn weer een nieuwe campagne aan het ontwikkelen voor Noordwijk! Wil je iets vertellen over je vrijwilligerswerk en lijkt het je leuk om mee te werken aan een betekenisvolle campagne? Doe dan zeker mee!…

Heb je altijd al gedroomd om een keer voor de camera te staan, of wil je een keer wat nieuws proberen? Meld je aan als model voor een dag als je tussen de 65 en 80 jaar bent en wel eens te horen krijgt dat je een sterke uitstraling hebt. Misschien heb je wel een vader, moeder, opa of oma die een keertje model wil zijn. Maakt niet uit waar je vandaan komt, of je man of vrouw bent. We zien je aanmelding graag tegemoet!

Stuur een berichtje met foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belangrijke informatie:

De opnames vinden maandagmiddag 29 november coronaproof plaats in Noordwijk.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.