Datum: 26-01-2022 - 18:38

 

30
nov
'21
Themamiddagen op komst bij de Buurtsportcoaches.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Themamiddagen op komst bij de Buurtsportcoaches.

De temperatuur gaat in dit jaargetijde omlaag en het wordt steeds vroeger donker. In december en januari zullen de Buurtsportcoaches in de gemeente Noordwijk dan ook geen sport- en spelactiviteiten voor de jeugd aanbieden in de wijken en op de schoolpleinen….

Daarentegen zitten zij uiteraard niet stil, want in de genoemde maanden organiseren zij, in samenwerking met de Cultuurcoach, 7 leuke themamiddagen in de sporthal op de Duinwetering in Noordwijk. Deze activiteiten vinden op woensdagmiddag plaats van 13.30 tot 15.00 uur en zijn geheel gratis. 

Voorbeelden van thema’s die aan bod komen, zijn kerstgym, apenkooien en muziekfeest. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen zich via de website www.noordwijkactief.nl voor iedere themamiddag afzonderlijk inschrijven. 

Voor vragen kan er een e-mail worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.