Datum: 08-12-2021 - 01:39
25
nov
'21
Noordwijkse brandweer assisteert brandweer Katwijk bij felle brand in garage.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Noordwijkse brandweer assisteert brandweer Katwijk bij felle brand in garage.

De Noordwijkse brandweer heeft afgelopen nacht hun Katwijkse collega's geassisteerd bij een brand in Katwijk. Halverwege de nacht kwamen er meerdere meldingen binnen van een brand bij een woning aan de Thorbeckestraat. Hier was brand ontstaan in de garage bij de woning. Een fietsaccu stond in brand. Door de brand werden…

meerdere spuitbussen aangestraald en volgde er een explosie die de deuren ontzette. De Katwijkse autoladder was net iets eerder voor deze melding opgeroepen voor het afhijsen van een patiënt elders in Katwijk. Hierop werd de autoladder van Noordwijk opgeroepen om naar Katwijk te gaan voor de brand.

De brandweer van Noordwijk heeft hand en spandiensten verleend, het dak van de woning gecontroleerd en de woning geventileerd. De brand heeft veel schade veroorzaakt.

Foto’s: BON

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.