Datum: 08-12-2021 - 02:11
23
nov
'21
Bouw sportpark Lageweg vordert gestaag.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Bouw sportpark Lageweg vordert gestaag.

Wethouder Sjaak van den Berg liet vanmiddag tijdens het maandelijkse persgesprek weten dat de bouw van het sportpark aan de Lageweg gestaag vordert. De rondleiding die vorige week gepland stond ging niet door in verband met Corona. De bouw gaat echter wel gestaag door. De pui staat er in, het dak staat erop,…

het gebouw is wind en waterdicht. Er wordt nog isolatie werk gedaan en er wordt gestart met het plaatsen van de interne wanden van bv de kantine. De wethouder had het graag laten zien aan de genodigde pers. 

Of 31 maart gehaald gaat worden als opleveringsdatum is nog niet duidelijk, er wordt hard aan gewerkt om dat te halen. Het is een bouwproject, afhankelijk van het weer komende winter moet blijken hoe de werkzaamheden volgen. Het is in ieder geval wind en waterdicht, daardoor kan het binnenwerk doorgaan. Maar wanneer er daadwerkelijk gebruik van kan worden gemaakt van het pand is nog niet volledig duidelijk. 

De gemeente kijkt ook voor de toekomst om de nieuwe hal ook te gaan gebruiken voor een poppodium en dat soort zaken. Met de bouw wordt daar al rekening mee gehouden. Hoofdfunctie voor de hal is echter sport. De scholen in de buurt kunnen dan ook weer gebruik van de hal gaan maken voor de gymlessen. 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.