Datum: 08-12-2021 - 01:45
21
nov
'21
KunstKlank gaat na ‘Voor de slaap’ even in winterslaap.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

KunstKlank gaat na ‘Voor de slaap’ even in winterslaap.

Het zit erop: met vijf concerten VOOR DE SLAAP dit weekend in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk is het KunstKlank drieluik DE NIEUWE WERELD: VOORJAAR, ZOMER EN NAJAAR helemaal afgerond…..

Het publiek heeft genoten van de warme, troostende klanken van Maaike Widdershoven, Mirre Valkenburg, Alvaro J. Rovira Ruiz, het KunstKlank projectkoor o.l.v. Rens Tienstra en de jonge talenten van Kleynkoor Academy. Dit alles omarmd door de videokunst van Marieke van der Lippe.

Het was weer een enerverend jaar, met veel onzekerheden en aanpassingen. Wederom werd duidelijk dat flexibiliteit de kracht van KunstKlank is en door te denken in mogelijkheden er prachtige, intieme producties ontstaan. Mede dankzij de hulp van alle KunstKlank vrijwilligers heeft KunstKlank dit jaar ondanks alles toch vele bezoekers op unieke locaties mogen begroeten en vele makers een podium kunnen bieden.

KunstKlank gaat er even tussenuit om op te laden voor een nieuw cultureel jaar. Hou de website en sociale kanalen in de gaten voor het laatste nieuws. www.kunstklank.nl

foto's: Monica Stuurop

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.