Datum: 03-10-2023 - 00:03
14
nov
'21
Nieuwe post Reddingsbrigade officieel geopend.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Nieuwe post Reddingsbrigade officieel geopend.

Vanmiddag is met een receptie het 100-jarig bestaan en de opening van het nieuwe verenigingsgebouw van de Noordwijkse Reddingsbrigade gevierd. Burgemeester Wendy Verkleij en wethouder Sjaak van den Berg waren bij de feestelijkheden aanwezig….

Op 16 juli 2021 heeft Sjaak van den Berg met het doorknippen van een lintje het nieuwe gebouw al in gebruik laten nemen door de Reddingsbrigade. In het zelfde gebouw is ook de Zeilvereniging en een politiepost gevestigd. Vanaf het nieuwe seizoen moet het gebouw volledige operationeel zijn. Sinds de officiële opening zijn de ruimtes verder ingericht.

De burgemeester hield een speech, er werd een bord onthuld met daarop alle namen van ereleden en leden van verdienste en een aantal leden werden in het zonnetje gezet. 

Het multifunctionele gebouw is het jaarrond beschikbaar voor de reddingsbrigade en de zeilvereniging.

Foto’s: Flashlight Fotografie.

{gallery}15371{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.