Datum: 19-08-2022 - 22:09
07
nov
'21
Update belaging. Aanhouding bij belaging ambulance personeel en bushokje aan diggelen door onrustige jeugd.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Update belaging. Aanhouding bij belaging ambulance personeel en bushokje aan diggelen door onrustige jeugd.

Afgelopen nacht was ambulance personeel aan het werk op de Koningin Wilhelmina Boulevard toen ze om onduidelijke redenen belaagd werden. De politie was snel ter plaatse om het ambulance personeel te ondersteunen. Één persoon is aangehouden en moest mee naar het bureau. De politie zoekt verder uit wat de aanleiding was van het belagen…..

Op de Grent was een groep jeugd aan het klieren en vechten. Helaas moest een bushokje het ontgelden in de vechtpartij. Het is niet duidelijk wie van de groep jeugd het bushokje heeft gesloopt. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De politie heeft de het glas bij elkaar geveegd. 

Update belaging ambulance personeel: De woordvoering van de politie heeft laten weten dat ambulance personeel op een melding van mishandeling afgekomen was. Ter plaatse was er een 17-jarige man uit Lisserbroek, die het ambulance personeel wilde slaan. Hij is aangehouden.

Geweld (verbaal en/of fysiek) tegen politiemensen of anderen met een publieke taak wordt niet getolereerd en daar wordt altijd tegen op getreden. Bij agressie en geweld tegen politieambtenaren staat de politie pal achter haar medewerkers. De dader wordt niet alleen strafrechtelijk, maar ook financieel aangepakt voor het veroorzaken van schade. Afgesproken is dat de straf bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd. 

Foto’s: bon 

 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.