Datum: 24-09-2023 - 02:07
01
nov
'21
Startsein “Rollend door Noordwijk’ gegeven door wethouder Roberto ter Hark.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Startsein “Rollend door Noordwijk’ gegeven door wethouder Roberto ter Hark.

Vanmiddag heeft wethouder Roberto ter Hark van de campagne ‘Rollend door Noordwijk’ het startsein gegeven. Met kinderen van de Klaverweide werden er op het fietspad voor de school tags op de grond gespoten waarmee aandacht wordt gevraagd voor het voeren van verlichting in het donker….

Ook GoedBezig, de Cultuur- én Buurtsportcoaches van Sportbedrijf Noordwijk gaan Rollend door November! Vanaf 1 november steken zij de “Spring op je fietsmaand” in een nieuw jasje door de schijnwerpers te richten op alles dat rolt.

Tijdens Rollend door November kan iedereen uit Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk mee langs vier thema’s: Stunten, Rolstoelsport, Fietsen en Veiligheid. Hiermee probeert GoedBezig iedereen bewust te maken van verkeersveiligheid en te motiveren om vaker (op wielen) te bewegen.  Zo kan je bijvoorbeeld stunten met stuntsteps tijdens de kick-off, rolstoeldansen en basketballen (ook als je niet in een rolstoel zit!), zie je in de hele gemeente de “zet je licht aan”-tags weer voorbij komen en kan je weer crossen met de fiets.

Rollend door November loopt van 3 t/m 24 november 2021. Wil je je opgeven voor een activiteit dan kan dat via deze link bij Noordwijk Actief.

Foto’s: BON Wendy Weijers  

{gallery}15309{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.