Datum: 02-10-2023 - 11:11
31
okt
'21
Opleidingsorkest de Echo der Duinen wint eerste prijs Sastival.
Geschreven door De Echo der Duinen
Foto's Redactie BON

Opleidingsorkest de Echo der Duinen wint eerste prijs Sastival.

Zaterdag 30 oktober was een spannende dag voor de leden van het opleidingsconcert van de Echo der Duinen. Zij deden mee aan het Sastival. Voor enkele leden was dit het allereerste optreden…

Het opleidingsorkest heeft fantastisch gespeeld en de jury beoordeelde het optreden met het hoogste aantal punten. Het opleidingsorkest wint hiermee de eerste prijs in divisie 3/4.

Het Sastival is een festival voor jeugdorkesten uit Noord Holland en Zuid Holland. De optredens worden door twee juryleden beoordeeld.

Wil je ook een instrument leren spelen? Meld je aan bij de Echo der Duinen! Bel Anoek Admiraal 06-12174716 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto: PR

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.